Grönpepparkyckling med potatisgratäng
2021-01-07 13:15:52

Grönpepparkyckling med potatisgratäng vvdb.se
Grönpepparkyckling med potatisgratäng

Grönpepparkyckling med potatisgratäng, ja vad ska man säga. Jag avslutade 2020 med en gratäng och jag påbörjar 2021 med en till. Vad ska man säga, 2020 var ett konstigt år...

... så vad gör det om jag bloggar om gratäng två gånger i följd? Jag har nu arbetat med mitt bloggprojekt i snart fyra år. Det hade jag faktiskt inte trott när jag skrev de första kodraderna till sajten/bloggen. Som ni märkt är antalet inlägg och recenserade recept betydligt lägre nu. Jag kan helt enkelt inte äta ny mat varje dag längre, för det finns inte så många recept att skriva om. Eller, jo det gör det, men jag ska ju vilja äta dem också. Allt lockar helt enkelt inte, och jag lagar inte en maträtt som jag vet att jag eller min familj inte kommer gilla, bara för att skriva om den.

Men men, det händer att vi hittar på något nytt, som till exempel den här rätten: Grönpepparkyckling med potatisgratäng. Precis som det receptet är det här receptet inget speciellt i sig. Det är stekt kycklingfilé med en enkel gratäng - potatis, lök, ost och mjölk.

Men det är ändå så gott. Det mest komplicerade momentet med denna mat är att man ska mortla grönpepparkornen, vilket förutsätter att man har en mortel (vilket jag inte har). Men det går bra att krossa dem mellan två matskedar (som "skedar" varandra - if you know what I mean.)

Jag har inte mer att säga om det och jag låter detta bli inledningen på det nya året. Jag hoppas 2021 kommer att behandla er väl och att ni kommer behandla er omgivning lika väl. Låt mig för ovanlighetens skull bli lite politisk och avsluta med: Glöm inte att vaccinera er. 2020 var ett hemskt år med sjukdom och smitta. Men nu finns en bot - avstå den inte. Var inte en idiot.

Vad tycker du om grönpepparkyckling med potatisgratäng?

HTML, JavaScript och spam i största allmänhet rensas automatiskt bort. Alla kommentarer godkänns manuellt. Kommentera om du vill, men spamma inte är du snäll. Det lönar sig inte.